vad händer hos oss?

Välkommen till Haningeterrassens egna vardagsrum. Kom som du är och känn dig som hemma, alla dagar i veckan. Vad som händer på Brasserie X och på Quality Hotel Winn i Haninge ser du i kalendern nedan. 

 

drymartini.jpg

BUBBLY THURSDAYS!

DEN 27 SEPTEMBER ÄR DET DAGS FÖR HÖSTENS FÖRSTA BUBBLY THURSDAY!

Ta med dina kvinnliga kollegor, tjejkompisar, svärmor och mamsen. Temat för kvällen är inget mindre en gin, den destillerade spritdrycken smaksatt av enbär. Dry Martini, Gin och Tonic, Long Island och Tom Collins är klassiska, hyllade och älskade cocktails. 

Som alltid bjuder vi in till skönt häng, nätverk, finfina priser i baren på både mat och dryck. (Alkoholfria alternativ finns alltid hos oss.) Ta med bästa vänninorna, kollegorna, mamsen och svärmor. Det kommer bli en kväll att minnas.

Bienvenue!

shutterstock_124851772.jpg

FARS DAG - FÊTE DES PÈRES!

Älskade pappa - Père bien-aimée

Fira pappa, bonusfarsan, morfar, farfar och mannen i ditt & barnens liv med en lyxig Fars Dag frukost. Garanterat uppskattat. På vårt frukostbord finner du nybakat bröd, goda ostar, äggröra, smoothie, juice, frukt i regnbågens färger och sist men inte minst kaffe. Gott, nybryggt och rykande varmt kaffe. 

Psst! Vi säljer även presentkort.

Vill du köpa presentkort på vår fantastiska hotellfrukost och skämma bort far med? Mejla oss för presentkortsförsäljning >>

* Du kan även kika förbi och köpa ett presentkort i vår reception.