_Z6A7024.jpg
mingel_upptradande (209).jpg
shutterstock_750817018.jpg
Kopia av _MG_6524.jpg
BordX.jpg
IMG_5517.jpg
_Z6A7299.jpg
familjen.jpg
detalj_hotellrum.jpg
_Z6A7024.jpg

Franskt + Nordiskt + Lokalt


SCROLL DOWN

Franskt + Nordiskt + Lokalt


 

VÄLKOMMEN TILL BRASSERIE X 

Brasserie X är inte bara Quality Hotel Winn Haninges restaurang. Det är Haningeterrassens lokala vardagsrum! Ett vardagsrum där du och dina nära och kära kan äta gott, ta en drink eller bara ses över en kopp kaffe, i en levande och avslappnad miljö. Börja dagen med en rejäl frukostbuffé, boka en god affärslunch, sätt er till bords för en vällagad middag, kom förbi på Bubbly Thursdays eller fira in helgen med äkta Fredagsfeeling. Här är det alltid något på gång. Maten är inspirerad av det franska köket, kryddad med våra nordiska mattraditioner och tillagad av lokala råvaror.

 

Bienvenue à table, boka bord här >>

 
mingel_upptradande (209).jpg

Fredagsfeeling


Fredagsfeeling


fredagsfeeling_höst18.jpg

Fredagsfeeling 31 augusti

Fredagsfeeling är tillbaka och öppnar upp med dunder och brak! Klassisk sommartömning på vår barmeny.

Vi slår upp dörrarna kl.15.00 för höstens bästa after work i klassisk fredagsanda. Ta med kollegorna och kompisgänget och kom i fredagsstämning med oss. Vi ses i baren på Haninges lokala vardagsrum. 

Bienvenue!

 

shutterstock_750817018.jpg

Bubbly Thursdays


Bubbly Thursdays


Bubbly Thursdays.jpg

Datum & teman i höst!

° 27 september kl.15.00-22.00 - Tema, gin.

° 26 oktober och 29 november - Temat på respektive Bubbly Thursdays släpps inom kort. Håll utkik här och redan nu save the date!

Skärmavbild 2018-07-02 kl. 10.42.27.png

Bubbly Thursdays!

Den 27 september är det dags för höstens första bubbly Thursday!

Ta med dina kvinnliga kollegor, tjejkompisar, svärmor och mamsen. Temat för kvällen är inget mindre en gin, den destillerade spritdrycken smaksatt av enbär. Dry Martini, Gin och Tonic, Long Island och Tom Collins är klassiska, hyllade och älskade cocktails. 

Som alltid bjuder vi in till skönt häng, nätverk, finfina priser i baren på både mat och dryck. (Alkoholfria alternativ finns alltid hos oss.) Ta med bästa vänninorna, kollegorna, mamsen och svärmor. Det kommer bli en kväll att minnas.

drymartini.jpg

Kopia av _MG_6524.jpg

Sommarmeny


Sommarmeny


sommarmenyn.jpg

menu d’été - Sommarmenyn 

28 juni - 31 augusti

Premiär för vår sommarmeny som serveras i vårt kök mellan den 28/6 till den 31/8. Ryggbiff, osttallrik och  smörstekt torsk är några favoriter från vår meny! Sommarens dessertdrömmar att smaka sig igenom. 

Boka bord görs som alltid online >>

BordX.jpg

Première för Bord X


Première för Bord X


Kopia av _MG_6481.jpg

première 1 september

Är du kvällens lyckliga vinnare? Bord X är middagsunderhållningen för hela familjen.

Fina priser utlovas! Vad sägs till exempel om en gratis dessert eller hela kvällens nota?

För mer information om Bord X samt boka bord >>

Bonne chance!

IMG_5517.jpg

Ditt lokala vardagsrum


Ditt lokala vardagsrum


VILL DU VETA MER? KLICKA PÅ BILDERNA.

VÅRT KÖK

Det franska köket hittar du i brasseriekänslan och de rustika smakerna. Det nordiska köket har gjort avtryck i matlagningstekniker och bidragit till rätter du känner igen, och älskar, på menyn. Det lokala innebär att vi i så stor mån vi kan använder råvaror från närområdet. 

LOKALT

Att laga mat med lokala råvaror är viktigt för oss. Inte bara för att gynna närområdets producenter, utan för att det helt enkelt smakar godare!

Tillgängligt

Quality Hotel Winn är Sveriges mest tillgängliga hotell, så även Brasserie X. Alla utrymmen är anpassade både för dig som är rullstolsburen och dig som har en syn- eller hörselnedsättning. Läs mer här >>  

 

AVSLAPPNAT

Brasserie X är inte bara en restaurang. Nej, det är mer än så. Brasserie X är ett eget vardagsrum för Haningebor, en plats att mötas på, på ett avslappnat, spontant och otvunget sätt. Kom förbi med kollegor, vänner och familj och känn dig som hemma, alla dagar i veckan.

Event

After work, liveband, DJ:ar, stand-up och trubadurer – här kommer det hända grejer. Håll utkik så kommer det mer information till Hösten!

CHAMBRE SÉPARÉE

Kickoff, parmiddag eller släktkalas? I vår chambre séparée kan 12 personer sitta avskilt men ändå vara en del av den levande restaurangmiljön. 

 

_Z6A7299.jpg

Kliv in i vårt kök


Kliv in i vårt kök


Lars Holmgren

KÖKSMÄSTARE OCH GLÄDJESPRIDARE

"Jag vill att du som gäst får en kul och mysig kväll hos oss! Precis som vi här bak i köket har det."

Gustav Näslund

RESTAURANGCHEF OCH BARMÄSTARE

"Syrliga och svalkande drinkar är favoriten. Träffa mig i vårt brasserie och njut av god mat, goda drinkar som byts efter säsong och öl från lokala bryggerier." 

Caroline Eriksson

FRUKOSTCHEF OCH KONCEPTUTVECKLARE

"En god äggröra gjord från grunden med riktig grädde är min favorit. Frukost är ju det bästa målet på dagen!"

detalj_hotellrum.jpg

Quality Hotel Winn Haninge


Quality Hotel Winn Haninge


Logo-Quality-Hotels-original-web.png

Quality hotel

-en del av nordic choice hotels

Förväntningar och livsglädje. Quality Hotel är det levande, färgrika upplevelsealbumet. Vi gör allt för att gästerna ska kunna fylla på sida efter sida med upplevelser och ögonblick som delats med familjen, vännerna eller kollegorna. Hit kommer gästerna till dukat bord. Små och stora tillställningar blir alltid lite större hos oss.

It’s taken care of!

Quality Hotel är där gästerna vill vara och är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Norge, Sverige och Danmark. 

Läs mer om Quality Hotel Winn HANINGE här >>