_Z6A7024.jpg
IMG_5517.jpg
_Z6A7080.jpg
DSC02861.jpg
Quality-Hotel-Brasserie-x-burger-2.jpg
IMG_5822.jpg
boys, b,b.jpg
DSC02708.jpg
route food bx.jpg
_Z6A7299.jpg
familjen.jpg
_W9A5501 copy.jpg
_Z6A7024.jpg

Franskt + Nordiskt + Lokalt


SCROLL DOWN

Franskt + Nordiskt + Lokalt


 

VÄLKOMMEN TILL BRASSERIE X 

Brasserie X är inte bara Quality Hotel Winn Haninges restaurang. Det är Haningeterrassens lokala vardagsrum! Ett vardagsrum där du och dina nära och kära kan äta gott, ta en drink eller bara ses över en kopp kaffe, i en levande och avslappnad miljö. Börja dagen med en rejäl frukostbuffé, boka en god affärslunch, sätt er till bords för en vällagad middag, kom förbi på Bubbly Thursdays eller fira in helgen med äkta Fredagsfeeling. Här är det alltid något på gång. Maten är inspirerad av det franska köket, kryddad med våra nordiska mattraditioner och tillagad av lokala råvaror.

 

Bienvenue à table, boka bord här >>

 
IMG_5517.jpg

Ditt lokala vardagsrum


Ditt lokala vardagsrum


VILL DU VETA MER? KLICKA PÅ BILDERNA.

VÅRT KÖK

Det franska köket hittar du i brasseriekänslan och de rustika smakerna. Det nordiska köket har gjort avtryck i matlagningstekniker och bidragit till rätter du känner igen, och älskar, på menyn. Det lokala innebär att vi i så stor mån vi kan använder råvaror från närområdet. 

LOKALT

Att laga mat med lokala råvaror är viktigt för oss. Inte bara för att gynna närområdets producenter, utan för att det helt enkelt smakar godare!

Tillgängligt

Quality Hotel Winn är Sveriges mest tillgängliga hotell, så även Brasserie X. Alla utrymmen är anpassade både för dig som är rullstolsburen och dig som har en syn- eller hörselnedsättning. Läs mer här >>  

 

AVSLAPPNAT

Brasserie X är inte bara en restaurang. Nej, det är mer än så. Brasserie X är ett eget vardagsrum för Haningebor, en plats att mötas på, på ett avslappnat, spontant och otvunget sätt. Kom förbi med kollegor, vänner och familj och känn dig som hemma, alla dagar i veckan.

Event

After work, liveband, DJ:ar, stand-up och trubadurer – här kommer det hända grejer. Håll utkik så kommer det mer information till Hösten!

CHAMBRE SÉPARÉE

Kickoff, parmiddag eller släktkalas? I vår chambre séparée kan 12 personer sitta avskilt men ändå vara en del av den levande restaurangmiljön. 

 

_Z6A7080.jpg

Sommarmeny


Sommarmeny


DSC02742.jpg

Sommarens läckerheter på vår meny!

Boka bord redan idag.

Havets delikatesser och sommarens grill. Säsongens primörer där betor och sparris får stå i fokus och dessertmenyns läckerheter med smak av bär, lakrits, choklad och lokala ostar från Sanda Gårdsmejeri. Spana in menyn här >> Välkommen till oss, Haninges lokala vardagsrum.

Boka bord

DSC02861.jpg

Fredagsfeeling


Fredagsfeeling


DSC02554.jpg

Fredagsfeeling är åter i höst!

Fredagsfeeling har tagit sommarlov.
Varmt välkomna åter i augusti på vår klassiska After Work med garanterad fredagsfeeling. Fredagen den 16 augusti är höstens första datum och vi öppnar upp kl.15.00.

Under sommaren är Bar X öppen varje dag för kylda bubblor, smarriga mocktails/cocktails och öler i alla smaker och former.

Tills vi ses igen önskar vi er alla en underbar sommar!

 

Quality-Hotel-Brasserie-x-burger-2.jpg

Eldostburgaren, ett grönare val!


Eldostburgaren, ett grönare val!


Quality-Hotel-Brasserie-x-burger-2.jpg

Veggie Burger - Eldostburgare!

Brasseriets egna rising star - Eldostburgare, ett grönare val.

Kärt barn har många namn, gnisselost, grillost, challoúmi och till och med falloumi! Vi Svenskar älskar den Cypriska osten med smak och karaktär. Detta har vi tagit fasta på.

Vårens stora och goda nyheter på menyn är vår hemgjorda Eldost-burgare med ost från vår lokala gårdsmejeri Sanda Gårdsmejeri. Burgaren serveras med kökets val av tillbehör och kommer alltid med pommes frites!

Pris: Blir din för 199 pix.

Psst! Eldostburgaren är vegetarisk och finns på menyn nu…

IMG_5822.jpg

Bubbly Thursdays


Bubbly Thursdays


michael-discenza-199756-unsplash.jpg

Bubbly Thursday´s är tillbaka i höst!

Bubbly går på sommarlov!

I höst ser vi fram emot att få välkomna er åter på Bubbly Thursday´s. Fram till dess önskar vi er alla ladies en härlig sommar.

Save the date

26/9 - Tema kommer inom kort

24/10 - Oktober fest

28/11 - Årets sista Bubbly Thursday´s

Vi ses i höst!


boys, b,b.jpg

Boys, burger, beer


Boys, burger, beer


IMG_0188.jpg

Boys, burger, beer…

Kommer tillbaka i höst igen!

Varmt välkomna till oss för Boys, Burger, Beer i höst! Vi slår upp dörrarna från kl:15.00. Ta med dig polarna, kollegorna, svärfar, pappsen och ja du… alla du känner! (Självklart är alla välkomna oavsett om man är kvinna, man, hen, pojke, flicka.)

Save the date

Höstens första BBB är lördagen den 7 september.

Kvällens tema och specialburgare släpps i augusti. Fram till dess får du kika förbi för vår Brasserie X Burgare på vår barmeny i Bar X. Eller boka in ett besök i vår restaurang, njut av en helkväll hos oss med eller utan burgare… Spana in vår meny här >>


DSC02708.jpg

Bord X


Bord X


DSC02774.jpg

Lördagsskoj för hela familjen!

Är du kvällens lyckliga vinnare? Bord X är middagsunderhållningen för hela familjen.

Fina priser utlovas! Vad sägs till exempel om en gratis dessert eller hela kvällens nota? Varje lördag gästar Bord X vårt brasserie.

För mer information om Bord X samt boka bord >>

Bonne chance!

route food bx.jpg

Hitta hit


Hitta hit


Hitta Hit

hitta_hit_karta.jpg
 
 

It´s a bumpy road…

Just nu är det lite skakigt och knasigt att hitta in i värmen till Haninges lokala vardagsrum på grund av ombyggnationer av vägarna runt omkring oss.

Men vi lovar, det är väl värt det!

 
 
_Z6A7299.jpg

Kliv in i vårt kök


Kliv in i vårt kök


Lars Holmgren

KÖKSMÄSTARE OCH GLÄDJESPRIDARE

"Jag vill att du som gäst får en kul och mysig kväll hos oss! Precis som vi här bak i köket har det."

Gustav Näslund

RESTAURANGCHEF OCH BARMÄSTARE

"Syrliga och svalkande drinkar är favoriten. Träffa mig i vårt brasserie och njut av god mat, goda drinkar som byts efter säsong och öl från lokala bryggerier." 

Caroline Eriksson

FRUKOSTCHEF OCH KONCEPTUTVECKLARE

"En god äggröra gjord från grunden med riktig grädde är min favorit. Frukost är ju det bästa målet på dagen!"

_W9A5501 copy.jpg

Quality Hotel Winn Haninge


Quality Hotel Winn Haninge


Logo-Quality-Hotels-original-web.png

Quality hotel

-en del av nordic choice hotels

Förväntningar och livsglädje. Quality Hotel är det levande, färgrika upplevelsealbumet. Vi gör allt för att gästerna ska kunna fylla på sida efter sida med upplevelser och ögonblick som delats med familjen, vännerna eller kollegorna. Hit kommer gästerna till dukat bord. Små och stora tillställningar blir alltid lite större hos oss.

It’s taken care of!

Quality Hotel är där gästerna vill vara och är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Norge, Sverige och Danmark. 

Läs mer om Quality Hotel Winn HANINGE här >>